Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

TO PES 2014 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ


 Η ανακοίνωση του PES 2014 είναι γεγονός και φέρνει καλά, αλλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι το PES 2014 χρησιμοποιεί τη νέα, πολυδιαφημισμέη Fox Engine και είναι πλήρως ανανεωμένο, σε βαθμό που αποτελεί την μεγαλύτερη εξέλιξη στην ιστορία της σειράς σύμφωνα με την Konami. Τα κακά νέα είναι ότι το παιχνίδι θα βγει μόνο σε τωρινές κονσόλες και PC, αφήνοντας το FIFA 14 να παίζει μόνο του στα next-gen συστήματα.

Το PES 2014 βασίζεται σε έξι κύρια χαρακτηριστικά: ρεαλιστική εξομοίωση της συμπεριφοράς της μπάλας, ρεαλιστικά μαρκαρίσματα και επαφές των παικτών, ομάδες και παίκτες με ψυχολογία και αγώνες που επηρεάζονται από τους οπαδούς, ρεαλιστική αναπαράσταση του τρόπου παιχνιδιού συγκεκριμένων κορυφαίων ομάδων και παικτών με το Player ID, δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών τακτικών σε σημαντικές περιοχές του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας τρεις ή περισσότερους παίκτες, και τέλος πιο ρεαλιστικά γραφικά από ποτέ χάρη στη Fox Engine. Στο PES 2014 επίσης επιστρέφει το UEFA Champions League, ενώ κάνει ντεμπούτο το Ασιατικό Champions League.

 Το PES 2014 αναμένεται φέτος σε PS3, Xbox 360, PC και PSP (ούτε καν Wii U, 3DS ή PS Vita). Τσεκάρετε αναλυτικά την τεράστια ανακοίνωση του τίτλου και τις πρώτες εικόνες εδώ και πείτε μας γνώμη! Πιστεύετε ότι το PES 2014 θα διεκδικήσει το θρόνο των παιχνιδιών ποδοσφαίρου;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου