Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

NICK'S THOUGHTS: CALL OF DUTY: GHOSTS


Γεια σας και καλός ορίσατε σε άλλο ένα Nick's Thoughts με θέμα μας το Call of Duty: Ghosts (Dogs) όπως θέλετε πείτε το. Το ξέρω σας είχα πει ότι θα κάνω μόνο παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι αλλά αποφάσισα να την αλλάξω λίγο και να κάνω τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

 Ας ξεκινήσουμε. Το Call of Duty Ghosts ανακοινώθηκε τον Μαϊο όταν το είδα λέω ''μμμ.... θα έχει τον Ghost από το MW, MW2 θα είναι πολύ ωραίο'' μετά στην Ε3 2013 είδα ότι ο κύριος πρωταγωνιστής είναι ένας σκύλος ααααα.. λέω πόσο πια έχει πέσει αυτό το Franchise, από ίδια μηχανή γραφικών (IW) σε πρωταγωνιστή σκύλο στο οποίο θέμα τα παλικάρια μέσα στην Infinity ward σκέφτονται την μοίρα του σκύλου μέσα στο παιχνίδι.


  Μηχανή Γραφικών: Είναι η IW του MW3 μόνο που θα είναι αναβαθμισμένη στις Next-gen κονσόλες ( Ps4 και Xbox One). Καλά, τόσο ανίκανη είναι να φτιάξουν μία μηχανή γραφικών σωστή και ωραία μονό μου έβαλαν του Mw3. ΈΛΕΟΣ.  -1 βαθμό για το Cod: Gosts.


Πρωταγωνιστές: Δεν ξέρουμε πολλά γι'αυτούς αλλά ξέρουμε για τον σκύλο στον οποίο έχουν βάλει όλη την έμπνευση τους να του φτιάξουν τη στρατιωτική στολή, τις γρατζουνιές στο πρόσωπο ή στην μύτη, το Animation και ότι άλλο θες. Σε λίγο θα βγάζουν και DLC για τον σκύλο και θα βάλουν ως χαρακτήρας στο Multiplayer. - 1


Βαθμός: 8 (καλό)


Αυτά ήταν για το COD:Ghosts στο Nick's Thoughts ελπίζω να σας άρεσε. Τα λέμε την άλλη φορά με το Batman Arkham Origins το οποίο βγαίνει 25 Οκτωβρίου.




2 σχόλια: