Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

NEO DLC ΓΙΑ ΤΟ INJUSTICE : GODS AMONG US


To Injustice έχει εξελιχθεί ένα από τα top hits της φετινής χρονιάς με το τρομερό gameplay του στην μάχη και με το ρόστερ των σουπερ-ηρώων που το αποτελούν.Έτσι το παιχνίδι ανανεώνεται με νέα updates και DLC που το κάνουν ακόμα πιο καλύτερο.Αυτήν την φορά ας μιλήσουμε για το νέο DLC.

Μετά τους Lobo & BatGirl,σειρά έχει ένας από τους μεγαλύτερους κακούς της DC ολόκληρων των εποχών και ένας μεγάλος ανταγωνιστής ενός μεγάλου σούπερ-ήρωα.Ο αιώνιος εχθρός του Superman είναι εδώ.Ο γνωστός "κακός" και θανάσιμος εχθρός του Superman ο General Zod εισβάλει στον κόσμο του Injustice: Gods Among Us ως playable χαρακτήρας μέσω ενός ομώνυμου DLC. Ο General Zod θα διαθέτει μερικές από τις υπερδυνάμεις του Superman όπως τη δυνατότητα να πετάει και να επιτίθεται με την θερμική του όραση.

 To Injustice: Gods Among Us - General Zod DLC θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου με κόστος 4 ευρώ για το PS3 ή 400 Microsoft Points για το Xbox 360.Δείτε παρακάτω gameplay με τον νέο χαρακτήρα του Injustice ενώ μάθετε πως σύντομα θα έρθει review από εμάς για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου