Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ GERALT ΜΕ ΤΟ THE WITCHER 3

Το πολυαναμενόμενο Witcher 3 φαίνεται να είναι ένα next-gen παιχνίδι όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, με την έννοια ότι είναι πολύ πάνω από τα κυβικά των τωρινών συστημάτων.


 Το Witcher 3 είναι γεμάτο απο σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες επηρεάζουν καθοριστικά την εξέλιξη του παιχνιδιού, οδηγώντας σε εντελώς διαφορετικές ιστορίες και διασφαλίζοντας έτσι μεγάλο replay value. Στο τρίτο μέρος, η κεντρική ιστορία περιστρέφεται γύρω απο την αναζήτηση του Geralt για τους αγαπημένους του και την σύγκρουση με το Wild Hunt. Καθώς οι παίκτες προχωρούν στο παιχνίδι, θα συναντήσουν περιβάλλοντα το καθένα με τη δική του, μοναδική ατμόσφαιρα, κοινότητες και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες.H  κεντρική ιστορία θα διαρκεί γύρω στις 50 ώρες, ενώ με την ασχολία με δευτερεύουσες αποστολές, η διάρκεια θα αγγίζει τις 100 ώρες.

Στην Ε3 το Witcher 3 ανακοινώθηκε επίσημα και για Xbox One, κι έτσι πλέον είναι καθοδόν σε PC και τις δύο next-gen κονσόλες το 2014. Απολαύστε παρακάτω το πρώτο gameplay trailer του Witcher 3 και πείτε μας γνώμη! Εντυπωσιακό έτσι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου