Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

H ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ FORZA MOTORSPORT 5

Ο Dan Greenawalt της Turn 10 ανέλαβε τα ηνία της σκηνής της Press Conference της Microsoft,  ώστε να παρουσιάσει μια πρώτη in-engine ματιά στο Forza Motorsport 5, το οποίο αναμένεται αποκλειστικά στο Xbox One κατά το λανσάρισμά του. 

Tο ολοκαίνουργιο Forza Motorsport θα βασίζεται στις cloud δυνατότητες του  ανανεωμένου Xbox Live για το multiplayer και ένα δικαιότερο matchmaking ενώ θα περιέχει εκατοντάδες αυτοκίνητα και θα τρέχει στα 1080p και 60FPS.

Επίσης η  Turn10 ανακοίνωσε πως το Autovista, το mode του Forza Motorsport 4 που τόσο αγαπήθηκε -αλλά και εντυπωσίασε- θα κάνει την εμφάνισή του και στο νεο επεισόδιο της γνωστής racing σειράς. Ο Bill Giese δήλωσε πως σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα του Forza Motorsport 5 θα μπορούν να εισαχθούν στη συγκεκριμένη ενότητα για μια πιο κοντινή ματιά, ενώ πλέον ξεναγός δε θα είναι μόνο ο Jeremy Clarkson, αλλά ολόκληρη η ομάδα της τηλεοπτικής σειράς Top Gear.

Σε ερώτηση για τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα εμφανιστούν στο Forza 5, o Giese είπε πως αυτά θα είναι αρκετές εκατοντάδες, αν και ακόμα δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει το τελικό νούμερο.Παρακάτω δείτε το πρώτο in-game trailer του Forza Motorsport 5.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου