Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

NEΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ XBOX 360 KAI XBOX ONE


Επίσης στην Μicrosoft Press Conference ανακοινώθηκαν και άλλοι τίτλοι που σύμφωνα πάντα με την Microsoft κάνουν το XBOX 360 και το XBOX One ακόμα πιο ενδιαφέροντα.Το 360 το συζητάμε,το One δεν το νομίζω.Τέλος πάντων,αποτελούν προσθήκες στις κονσόλες αυτές και θα τις κάνουν πιο ωραίες.


XBOX 360

Πρώτα θα μιλήσω για την κονσόλα που διαθέτω αυτήν την στιγμή και θα ανακοινώσω οτι ανακοίνωσαν δύο τίτλους για την κονσόλα αυτήν.Ο ένας αρκετά καλός και ο άλλος αρκετά αδιάφορος για εμένα.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Max : The Curse of the Brotherhood

Το πρώτο παιχνίδι είναι ένας arcade τίτλος που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό από την Press Play,η οποία βρίσκεται στο τιμόνι ανάπτυξης του παιχνιδιού.Κανονικά το παιχνίδι θα έβγαινε την Άνοιξη αλλά για κάποιον λόγο,καθυστέρησε.Στην E3 έδειξαν ένα νέο trailer του παιχνιδιού ενώ για την ιστορία στο επερχόμενο side-scrolling platformer θα αναλάβουμε τον έλεγχο του Max, ο οποίος πρέπει να σώσει τον αδερφό του από τα δαιμονικά τέρατα που τον έχουν απαγάγει.Τσεκάρετε παρακάτω το trailer.



World of Tanks : XBOX 360 Edition

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην Αμερική.Είναι με Tanks.Εγώ έχω να πω αυτό.Και;; Πραγματικά για εμένα είναι ένας εντελώς αδιάφορος τίτλος και ας είναι Free to Play παιχνίδι.Περίμενα κάτι καινούργιο να δω από την Wargaming.net και να ενθουσιαστώ αλλά μου ήρθε αυτό; Τέλος πάντων.Όπως ανέφερα,ο τίτλος θα είναι Free to Play και έρχεται το καλοκαίρι για το XBOX 360.Τσεκάρετε παρακάτω το announcement trailer.



XBOX One Games

Τώρα προχωράμε στα παιχνίδια επόμενης γενιάς για το XBOX One,αυτής της "χρυσής" κονσόλας που κάνει η Microsoft και μας κάνει πραγματικά υπερήφανους ( troll).Έχουμε και εκεί μερικούς τίτλους που θα δείτε παρακάτω ανεξάρτητα της κονσόλας που δείχνουν αρκετά καλά projects.Οπότε ας ξεκινήσουμε.

Project Spark

Ένα νέο και ελπιδοφόρο project αποκάλυψε η Microsoft στη συνέντευξη Tύπου της στην E3 το οποίο έχει να κάνει με τη δημιουργία και τη διαχείριση περιεχομένου από τους χρήστες (user driven content). Μέσα από το demo που έδειξαν οι δημιουργοί του τίτλου στη σκηνή της E3, είδαμε πως ο κάθε χρήστης θα μπορεί να δίνει φωνητικές εντολές στο Kinect και το παιχνίδι να δημιουργεί περιβάλλοντα, εχθρούς κ.α. Ουσιαστικά, το Project Spark θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναπτύξουν το δικό τους παιχνίδι.Δυστυχώς, δεν έγινε γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει το Project Spark. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Project Spark αναμένεται για Xbox One και Windows 8.



Below 

Η εταιρεία Capybara είναι γνωστή για τον εξαιρετικό τίτλο που δημιούργησε το 2011 και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην gaming κοινότητα, που δεν είναι άλλος από το Superbrothers Sword & Sworcery EP. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου της Microsoft η εταιρεία ανακοίνωσε το Below, ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά αισθητικά με τον προκάτοχό του, αλλά έχει διαφορετικούς gameplay μηχανισμούς εισάγοντας κυρίως roguelike στοιχεία.



D4

Η εταιρία Swery65 ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός τίτλου μυστηρίου για το Xbox One με την απλή ονομασία "D4". Ο τίτλος θα βασίζεται στηcel- shaded αισθητική και θα έχει τη μορφή επεισοδίων. Αν και μας θύμισε αρκετά το The Walking Dead, στην πραγματικότητα ελάχιστες λεπτομέρειες ανακαλύφθηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα adventure παιχνίδι με αρκετά στοιχεία δράσης, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν συνδέεται με τους παλαιότερους τίτλους "D" του Sega Saturn και του Dreamcast.



Crimson Dragon

 H Microsoft αποκάλυψε ότι το Crimson Dragon, από τον δημιουργό του Panzer Dragoon, Yukio Futatsugi, θα αποτελέσει exclusive τίτλο του Xbox One. To παιχνίδι αρχικά, προοριζόταν να κυκλοφορήσει στην τρέχουσα γενιά ως XBLA Kinect. Ακολουθεί το trailer που παρουσιάστηκε στην E3  με ήχο αυτήν την φορά,γιατι στο press conference της Microsoft δεν ακούσαμε τίποτα.



Sunset Overdrive

O CEO της Insomniac, Ted Price, αποκάλυψε το Sunset Overdrive αποκλειστικά για το Xbox One. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Price, έχουμε να κάνουμε με ένα open-world shooter, όπου τα όπλα αλλά και οι προκλήσεις θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση μέσω του Xbox One Cloud.Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο Trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.Δεν σας θυμίζει λίγο Assassins Creed με zombies;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου