Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

NEXT GEN RACING ΜΕ ΤΟ THE CREW


H Ubisoft Reflections είναι ένα Studio της Ubisoft το οποίο είναι περισσότερο γνωστό για το πάρα πολυ καλό Driver : San Fransicso.Ωστόσο η Ubi Reflections στην E3 αποκάλυψε το πρώτο καθαρόαιμο racing game της και πιστέψτε μας ήταν πολύ καλό.Αυτό ηταν το The Crew και εμείς σας λέμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε μάθει για αυτό.

The Crew" ονομάζεται ο νέος τίτλος αγώνων ταχύτητας της Ubisoft, που αναπτύχθηκε από τη συνεργασία της Ivory Tower και Ubisoft Reflections. Ο τίτλος “υπόσχεται να αλλάξει το status των παιχνιδιών ταχύτητας” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία. Ο τίτλος τοποθετεί τους παίκτες σε έναν ανοικτό κόσμο, σε θέσεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι και το Black Hills. Στο The Crew μπορείτε να φτιάξετε την ομάδα σας και να ξεχυθείτε στον κόσμο του, είτε να συνδεθείτε μόνοι σας, καθώς δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ single και multiplayer εμπειρίας.

Το The Crew Θα κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του 2014, για το PlayStation 4, Xbox One και PC. Τσεκάρετε το gameplay που δείχθηκε και στην E3 και πείτε μας πως σας φαίνεται το πρώτο racing game της Ubisoft.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου