Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

NICK'S THOUGHTS: THE LAST OF US


Γεια σας παιδιά, σήμερα σας παρουσιάζω την νέα μου στήλη στην οποία θα λέω της σκέψεις μου πανω στα παιχνίδια που θα βγαίνουν και όχι που έχουν βγει στην αγορά.Σήμερα είπα να πω τις σκέψεις μου πάνω στο The Last of Us το οποίο θα κυκλοφορίσει στης 14 Ιουνίου (δηλαδή σε 6 ημέρες) και να κρίνω αν τα Gaming sites έχουν βάλει τον κατάλληλο βαθμό στα Review για το The Last of Us.

     Λοιπόν ας αρχίσουμε.Το The Last of Us ανακοινώθηκε στα Video Games Awards το 2011 και μόλις άκουσα τον τίτλο και είδα και το Trailer το βρήκα πολύ ωραίο παιχνίδι και ας μην είχα δει κανένα Gameplay (Είδα πως το φτιάχνει η Naughty Dog και η Sony λέω ΠΑΙΧΝΙΔΆΡΑ θα είναι γιατί οπως ξέρετε η Naughty Dog και η Sony εχουν φτιάξει πολλούς καλούς τίτλους για το Ps3 π.χ. την σειρά Uncharted η οποία είναι η καλύτερη σειρά για Exclusive για το Ps3). Όταν η Sony δημοσίευε Gameplay και Trailers πορώθηκα πάρα πολύ λέω θα πάρει μεγάλους βαθμούς στα Review και η ***** η Microsoft δωροδοκούσε τα Sites για να βάλουν κατω απο 9 στα Review ενώ τα υπόλoiπα Sites έβαλαν 10 στα Review.Το Gameplay το βρίσκω τέλειω και ο ήχως ( στο περιβάλλον και όταν μιλάνε οι χαρακτήρες) το Story είναι ΕΠΙΚΌ (δεν πιστέυω να έχετε παράπονα :p) και οι χαρακτήρες φυσικά πολύ καλή δεν έχω παράπωνα. Τώρα το Multiplayer φένετε πολύ ΓΑΜΆΤΟ δεν έχουμε δει και τίποτα εκτός από ένα Trailer οπότε δεν μπορώ να σας πω τίποτα.

Λοιπόν αυτά ήθελα να σας πω για το The Last of Us.Τα λέμε στο επόμενο Nick's Thoughts με θέμα Assassin's Creed IV Black Flag. Πιστέυω να σας άρεσε. 

Nick's Thoughts: Βαθμός: 10 ΕΠΙΚΟ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου