Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

EΠIΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ KILLER INSTICT

Μετά απο ατελείωτες φήμες και εικασίες όλα αυτά τα χρόνια, ένα από τα πιο λατρεμένα fighting παιχνίδια της δεκαετίας του 90 επιστρέφει στο Xbox One. Η Rare φαίνεται πως επιτέλους εισάκουσε τις επιθυμίες του ιδιαίτερα φανατικού κοινού που ανέπτυξε το παιχνίδι με τα χρόνια και έτσι, το Killer Instict αποτελεί πλέον γεγονός για την καινούργια κονσόλα της Microsoft.


 Από το πολύ σύντομο βίντεο που παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου, φαίνεται πως το γνωστό ξέφρενο gameplay των αλυσιδωτών combo επιστρέφει, με ανανεωμένο τεχνικό τομέα και διαδικτυακές μάχες.Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι η Double Helix, δημιουργός μεταξύ άλλων του Silent Hill: Homecoming και του Front Mission Evolved.

H αναβίωση του Killer Instinct θα αποτελεί τίτλο στην κυκλοφορία του μηχανήματος και θα διατίθεται ψηφιακά και δωρεάν στο Xbox Live. To free-to-play μοντέλο του νέου Killer Instinct θα παρέχει στους παίκτες που το κατεβάσουν δωρέαν έναν μόνο χαρακτήρα, τον Jago. Όλοι οι υπόλοιποι, παλιοί και νέοι, θα διατίθονται επί πληρωμής, ποσό το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια άλλη στιγμή.Τσεκάρετε παρακάτω το gameplay που δείχτηκε στην E3 Stage του Gamespot.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου